Korut

Koru kuvastaa kantajaansa ja elää hetkessä. Aidon korun saaminen on ikimuistoinen hetki – korun antaminen ja saaminen tuottaa mielihyvää. Korun voi hankkia hetken mielijohteesta tai sen hankintaan ja tilaamiseen voi käyttää aikaa jopa viikkoja.

Meillä tilaustyönä tehtävät korut suunnittelee ja valmistaa kultaseppämestari Jukka Korkeila. Jokainen koru suunnitellaan yhdessä tilaajan kanssa pitäen mielessä sen saaja ja korun merkitys. Se voi olla lahja tärkeästä tapahtumasta – häät, kihlajaiset, valmistuminen ammattiin, tutkinnon loppuunsaattaminen tms. Koru voi olla myös osa asustetta ja sen arvo voi olla enemmän muotoilussa kuin käytetyissä materiaaleissa.

Korkeila Helsinki on valinnut liikkeeseensä koruja myös tunnetuilta muotoilijoilta ja brändeiltä. Näitä ovat tanskalainen kultaseppä Sif Jakobs, saksalainen Viventy ja italialainen arkkitehti ja korumuotoilija Giovanni Raspini.

Sif Jakobsin hopeakorut edustavat modernia ja yksinkertaista tyyliä. Mallistosta löytyy myös säihkyviä juhlakoruja. Sif Jakobsin motto on ”Let yourself shine”.

Viventyn hopeasta valmistettujen korujen tyyli edustaa klassista, modernia linjaa. Korut ovat erittäin laadukkaita ja sen tuntee jo niitä kosketettaessa.

Giovanni Raspinin hakee usein inspiraation koruihinsa ja muihin suunnittelemiinsa esineisiin luonnosta. Hänen koruissaan näkee leopardin- ja krokotiilinahkan kuvioita, mereneläimiä sekä kasveja.

Korkeila Helsinki Moderni Viventy

Modernit Viventy

Modernit Viventy -sarjaan kuuluvat sormus ja korvakorut. Valmistettu 925 hopeasta.

Korkeila Helsinki Viventy Topaasi

Sinitopaasikorvakorut

Sinitopaasikorvakorut ja -riipus, joissa lisäkoristeina pienet kivet.

Korkeila Helsinki Viventy Helmet

Riipus ja korvakorut Mabe -helmillä

Upeat riipus ja korvakorut Mabe -helmillä. Helmien ympärillä timantit, 18 karaatin valkokultaa.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×