Korkeila Helsinki Yritys Paakuva

Korkeila Helsinki

Korkeila Helsinki on kultasepänalan perheyritys ja meillä on vuosikymmenien kokemus kulta-alalta. Liikkeemme sijaitsee Korkeavuorenkadulla Ullanlinnassa. Liikkeessämme on erittäin laaja mallisto timantti-, vihki- ja kihlasormuksia. Olemme erikoistuneet erityisesti platinasormuksiin, unohtamatta valko-, kelta- ja punakultaa. Käytämme tarkkaan valikoituja, eettisiä timantteja eri hiontamuodoin sekä kauniita värillisiä jalokiviä. Timanteissa vaihtoehtoina ovat luonnon timantit sekä ekologiset, laboratoriossa valmistetut timantit (laboratoriotimantit). Haluamme tarjota asiakkaillemme kauneutta ja laatua korujen muodossa, joista on iloa omistajalleen.

Halusimme vaimoni kanssa myös liikkeemme sisustuksen ja tuotteiden näytteillepanon tuovan esille oman näkymyksemme kauneudesta. Myymälästämme löytyy arvostamiamme muiden taitajien tuotteita. Uutuutena on ekologinen Korkeila Jewellery –mallisto, joka on valmistettu käyttäen laboratoriotimantteja (synteettisiä timantteja / teollisia timantteja). Kansainvälisistä brändeistä mainittakoon kansainvälinen timanttiyritys De Beers, tanskalainen kultaseppä Sif Jakobs, saksalainen laatumerkki Viventy ja sveitsiläiset Louis Erardin kellot.

Valmistamme myös koruja tilaustyönä sekä korjaamme ja uudistamme vanhoja koruja.  Suunnittelemme korun käsin piirtämällä tai yhdistämme tarvittaessa suunnitteluun CAD tekniikkaa. Meillä kaikki perustuu asiakkaan toiveisiin.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tuotteisiimme ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.

Korkeila Helsinki Yhteystiedot logo
Korkeila Helsinki Yhteystiedot liike

Tarina

Jukka Korkeila luki 16-vuotiaana artikkelin kuuluisasta venäläisestä kultasepästä Karl Fabergéstä ja päätti sillä hetkellä, että hänestä tulee kultaseppä.

Korkeila valmistui kultasepäksi Lahden ammattikorkeakoulusta vuonna 1984. Kultaseppämestarin tutkinnon hän suoritti tiettävästi Suomen nuorimpana, vain 23-vuotiaana, vuonna 1986.

Käsityöammatin taidot ovat periytyneet suvussa, sillä Korkeilan isoisä oli taitava käsistään. Väinö Korkeila valmisti sekä opetti puukalusteiden valmistusta sekä puukaiverrusta. Hän oli myös loistava piirtäjä.

Ensimmäisen kultasepänalan korujenvalmistus yrityksensä Jukka Korkeila perusti Imatralle vuonna 1985.

Kultasepän työssä tärkeintä on laatu ja asiakastyytyväisyys. Nämä saavutetaan ammattitaidolla, korkealuokkaisella materiaalilla ja hyvällä muotoilulla. Parhaimmillaan korussa on häivähdys historiaa ja taidokasta käsityötä muotoiltuna modernilla tavalla.

Halu luoda kauneutta ja tuottaa asiakkaalle mielihyvää, valmistaa kauniita koruja tähän hetkeen, on ollut ajatukseni uudelle kultasepänalan liikkeelle, Korkeila Helsingille.

Korkeila Helsinki Jukka Korkeila
Korkeila Helsinki Jukka Korkeila & Ulla Korkeila
Korkeila Helsinki Ulla Korkeila
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×