Korkeila Helsinki Yritys Paakuva

Korkeila Helsinki

Tunnemme alamme tyylisuunnat, laadun ja materiaalien merkityksen. Käytämme jaloimpia metalleja ja tarkkaan valikoituja timantteja. Haluamme tarjota asiakkaillemme kauneutta ja laatua korujen muodossa, joista on iloa omistajalleen.

Halusimme vaimoni kanssa myös liikkeemme sisustuksen ja tuotteiden näytteillepanon tuovan esille oman näkymyksemme kauneudesta. Myymälästämme löytyy arvostamiamme muiden taitajien tuotteita. Näistä mainittakoon tanskalainen kultaseppä Sif Jakobs, saksalainen laatumerkki Viventy ja sveitsiläiset Louis Erardin kellot.

Valmistamme myös koruja tilaustyönä. Suunnittelemme korun käsin piirtämällä, tai yhdistämme tarvittaessa suunnitteluun CAD tekniikkaa. Meillä kaikki perustuu asiakkaan toiveisiin.

Tervetuloa palveltavaksi.

Korkeila Helsinki Yhteystiedot logo
Korkeila Helsinki Yhteystiedot liike

Tarina

Jukka Korkeila luki 16-vuotiaana artikkelin kuuluisasta venäläisestä kultasepästä Karl Fabergéstä ja päätti sillä hetkellä, että hänestä tulee kultaseppä.

Korkeila valmistui kultasepäksi Lahden ammattikorkeakoulusta vuonna 1984. Kultaseppämestarin tutkinnon hän suoritti tiettävästi Suomen nuorimpana, vain 23-vuotiaana, vuonna 1986.

Käsityöammatin taidot ovat periytyneet suvussa, sillä Korkeilan isoisä oli taitava käsistään. Väinö Korkeila valmisti sekä opetti puukalusteiden valmistusta sekä puukaiverrusta. Hän oli myös loistava piirtäjä.

Ensimmäisen kultasepänalan korujenvalmistus yrityksensä Jukka Korkeila perusti Imatralle vuonna 1985.

Kultasepän työssä tärkeintä on laatu ja asiakastyytyväisyys. Nämä saavutetaan ammattitaidolla, korkealuokkaisella materiaalilla ja hyvällä muotoilulla. Parhaimmillaan korussa on häivähdys historiaa ja taidokasta käsityötä muotoiltuna modernilla tavalla.

Halu luoda kauneutta ja tuottaa asiakkaalle mielihyvää, valmistaa kauniita koruja tähän hetkeen, on ollut ajatukseni uudelle kultasepänalan liikkeelle, Korkeila Helsingille.

Korkeila Helsinki Jukka Korkeila
Korkeila Helsinki Jukka Korkeila & Ulla Korkeila
Korkeila Helsinki Ulla Korkeila
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×